Naša okna so narejena iz vrhunskih vhodnih materialov in surovin. Vsa okna so narejena po licenčnih navodilih proizvajalca posameznega materiala ob upoštevanju lastnega razvoja podjetja NJ d.o.o.

Trg oken in vrat je vedno bolj zahteven, zato tudi mi sledimo trednom in zahtevam. Tako tudi pri nas že dobite okna, ki so primerna tudi za pasivne hiše.

PVC OKNA

pvc-okno-prerez

Dolga življenjska doba pvc oken olajša izbiro in poskrbi zato, da okna služijo dolga leta. Kompaktni profili in močne statične ojačitve onemogočajo kakršnokoli deformacijo tudi po mnogih letih uporabe. Zelo debele stranice in primerno razporejene komore pripomorejo k funkcionalnosti in trajnosti okna. Lepo obdelane linije pa pripomorejo k lepemu izgledu okna in s tem k izgledu vašega objekta.

PREVERITE PONUDBO

ALU OKNA

alu-okno-prerez

Aluminij je material, ki bolj kot vsi drugi obdrži svoje strukturne lastnosti.

Ni podvržen spremembam zaradi temperaturnih razlik in zaradi sunkov vetra. Poleg tega je zaradi obdelave površine odporen na neugodne zunanje vplive. Prav zaradi tega zagotavlja popolno vzdržljivost tudi po mnogih letih uporabe.

PREVERITE PONUDBO

PVC/ALU OKNA

pvc-okno-prerez

Že tako izredno dobre izolacijske, statične, funkcionalne in dizajnerske lastnosti PVC oken smo nadgradili še z sistemi zunanjih ALU pokrovov.

Okno se lahko prilagodi najsodobnejši gradnji iz urbanih naselij ali hiški v alpskem slogu v Triglavskem narodnem parku. Okna so še bolj odporna na vse vremenske vplive.

PREVERITE PONUDBO