Vrata so lice doma ali terase. Naša vrata obdržijo svojo obliko in lepoto in garantirajo zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi in nepovabljenimi gosti. S našimi vrati bo vaš vhod popolnoma »na mestu«.

Trg oken in vrat je vedno bolj zahteven, zato tudi mi sledimo trednom in zahtevam. Tako tudi pri nas že dobite okna, ki so primerna tudi za pasivne hiše.

PVC VHODNA VRATA

pvc-vrata-banner

Na voljo je bogata paleta različnih modelov PVC vhodnih vrat, ki bodo zadovoljila tako manj zahtevne kot tudi bolj zahtevne kupce. Vsa vhodna vrata odlikuje izjemna kompaktnost, tesnenje ter kakovostno okovje. Vsekakor zagotavljajo varnost, zanesljivost in vrhunsko kakovost, najpomembneje pa je, da vam polepšajo Vaš dom. Vrata iz PVC-profila z več zračnimi prekati vam omogočajo izredno dobro izolativnost.

PREVERITE PONUDBO

ALU VHODNA VRATA

alu-vrata-banner

Vhodna vrata iz aluminija so narejena iz profilov znanih proizvajalcev, ki jamčijo za visoko kakovost in trajnost. Odlikuje jih bogat design, visoka stopnja varnosti in dovršenost. Poleg enokrilnih in dvokrilnih izvedb nudimo še razne stranske zasteklitve, nadsvetlobe, izdelavo celotnih
vhodnih elementov vključno z domofonom, pisemskim nabiralnikom, avtomatskim zapiranjem, z daljinskim odklepanjem in še bi lahko naštevali.

PREVERITE PONUDBO